Vissza a Military Célpont oldalra
Képek  

A város legvonzóbb idegenforgalmi nevezetessége a Vadkerti-tó. Már a múlt század elején kedvelt fürdőhely hírében állt, és ma is kellemes pihenést biztosít.

Strand


Több mint ötven hektáros vízfelület és környezete szolgálja az üdülők, horgászok és vízi sportok kedvelőinek kényelmét. Az 500 férőhelyes, partra nyíló, jól felszerelt kemping szolgáltatásait évente több ezren veszik igénybe. A környéken lévő éttermekben tájjellegű, ízletes ételek és a helyben termelt borok kínálatából válogathat a kedves vendég.

Az üdülőszezonban tartott színes rendezvényeket - horgászverseny, országos motoros találkozó, bor- és sörfesztivál - több tízezren látogatják. A tó mellett feltárt termálvíz hasznosítása a közeljövő feladata lesz.
A város központjában lévő országos hírű Korona Cukrászda termékeit szívesen fogyasztják az erre járók. A városban az infrastruktúra 100%-ban kiépült, amely a 35 km-re levő autópályával kiváló lehetőség a beruházóknak.

A város legrangosabb szórakoztató rendezvénye a hagyományos októberi többnapos Szüreti Fesztivál, amelynek gazdag kulturális- és sportprogramját számos idelátogató hazai és külföldi vendég tekinti meg.
Jól működnek a város partnerkapcsolatai: a németországi Bodelshausennel 15 évre, a Szilágy megyei Sarmasággal 10 évre tekint vissza a testvérvárosi kapcsolat.

/ Forrás: http://www.soltvadkert.hu /

Soltvadkerten a tóhoz közel 2 szintes nyaraló kiadó, akár nagyobb társaságok részére is.
Fürdőszoba, WC, konyha teljes felszereléssel, nappali és tetőtér, kerti bográcsozó lehetőség, kiválóan alkalmas pihenésre, aktív kikapcsolódásra.

A tó nagyon kedvelt horgászhely és nagyon közel van a strandhoz.
Baráti társaságoknak kitűnő kikapcsolódási lehetőséget jelentenek a vadkerti fesztiválok, amiket általában a strand területén
rendeznek.
A bérlés áráról érdeklődjön az elérhetőségeken.

 
Email:

info@militarycelpont.hu

Telefonszám:

0676 / 412 114

Mobiltelefon:

0630 / 963 48 01

  Aktuális rendezvényekről az alábbi oldalon tájékozódhat:
http://www.soltvadkert.hu/hagyomanyok/index.php?content=67
  Az oldalt készítette Stay In Style design 2009